Home Vesti Srpska- GRAWE: Eksplozivan rast premije od 41,7 posto

Srpska- GRAWE: Eksplozivan rast premije od 41,7 posto

BANJALUKA, GRAWE osiguranje Banjaluka, jedino osiguravajuće društvo sa sedištem u RS koje se bavi životnim osiguranjem, ostvarilo je u 2008. godini fakturisanu premiju od 6.998.819 KM, što predstavlja rast premije od 41,7 odsto u odnosu na 2007. godinu.

 

„Ovaj rezultat još više dobija na značaju ako se zna da se gotovo celokupan iznos premije odnosi na životna osiguranja koja spadaju u grupu dobrovoljnih osiguranja“, rekao je direktor GRAWE osiguranja Veselin Petković.

Rezultati poslovanja GRAWE osiguranja su imponzantni i u svetlu činjenice da tržište osiguranja u BiH u poslednjih nekoliko godina raste u proseku oko deset procenata godišnje.

Planovi GRAWE osiguranja u 2009. godini su, takođe, veoma ambiciozni jer je planiran rast fakturisane premije od 23 odsto, u odnosu na 2008. godinu.

GRAWE osiguranje a.d. Banja Luka postoji od 2001. godine i jedino je društvo sa sedištem u Republici Srpskoj koje se bavi životnim osiguranjima.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

busy
 

Glasanje

Koliko ste zadovoljni svojom osiguravajućom kućom?
 

Poslednji komentari

Turističke agencije
http://marcopollo.rs/ treba da ima svaka agencija
Zakon o bezbednosti
Ti si vozila u stanju srednje alkoholisanosti (od
Zakon o bezbednosti
Izmereno mi je 0,69 zanima mee da li ce mi sigurno
Zamke putnog zdravst
Kakvo smešno botovanje od Mirijane :-) Dvoumim se
Zamke putnog zdravst
Gogo travel na svom sajtu ima online formular za p

© 2011 Portal o osiguranju i reosiguranju u Srbiji i svetu || Osiguranje u Srbiji i Regionu || Osiguranje || Osiguranje Srbija. Sva prava zadržana. Designed by HostFate