Home Vesti Srpska- GRAWE: Eksplozivan rast premije od 41,7 posto

Srpska- GRAWE: Eksplozivan rast premije od 41,7 posto

BANJALUKA, GRAWE osiguranje Banjaluka, jedino osiguravajuće društvo sa sedištem u RS koje se bavi životnim osiguranjem, ostvarilo je u 2008. godini fakturisanu premiju od 6.998.819 KM, što predstavlja rast premije od 41,7 odsto u odnosu na 2007. godinu.

 

„Ovaj rezultat još više dobija na značaju ako se zna da se gotovo celokupan iznos premije odnosi na životna osiguranja koja spadaju u grupu dobrovoljnih osiguranja“, rekao je direktor GRAWE osiguranja Veselin Petković.

Rezultati poslovanja GRAWE osiguranja su imponzantni i u svetlu činjenice da tržište osiguranja u BiH u poslednjih nekoliko godina raste u proseku oko deset procenata godišnje.

Planovi GRAWE osiguranja u 2009. godini su, takođe, veoma ambiciozni jer je planiran rast fakturisane premije od 23 odsto, u odnosu na 2008. godinu.

GRAWE osiguranje a.d. Banja Luka postoji od 2001. godine i jedino je društvo sa sedištem u Republici Srpskoj koje se bavi životnim osiguranjima.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar

busy
 

Glasanje

Koliko ste zadovoljni svojom osiguravajućom kućom?
 

Poslednji komentari

Sve više građana osi
Unikredit banka, najgora banka na svetu!!! Bave se
UNIQA osiguranje sla
Uniqa je najgore osiguranje koje postoj.Koristio s
Zurich Financial Ser
Uprkos nedovoljnim podacima koje ste napisali u po
Zurich Financial Ser
Molim da mi odgovorite sta da radim,,….naime radi
Zamke putnog zdravst
O delta generaliju sve najgore. Traže originale i

© 2011 Portal o osiguranju i reosiguranju u Srbiji i svetu || Osiguranje u Srbiji i Regionu || Osiguranje || Osiguranje Srbija. Sva prava zadržana. Designed by HostFate